dimecres, 21 de març de 2012

LA VAGA ÉS LA FESTA MAJOR DELS HIPOTECATS


Ofensiva minimalista: Mini-jobs, mini-sous i mini-drets.


Una carta d'un oient ocasional:

Bon dia!

Una cita dels Manuscrits de París sobre la ciencia econòmica i la seva ética protestant. M'encanta aquest humanisme de Marx. Per a que després diguin que és un autor fosc, collons! això més aviat il·lumina. Això per encarar el cap de setmana. Som-hi dragons!

“Así, pese a su apariencia mundana y hedónica, se trata de una ciencia auténticamente moral y la más moral de todas las ciencias. Su tesis principal es la renuncia a la vida y a las necesidades humanas. Cuanto menos se coma, beba, compren libros, se vaya al teatro o a los bailes, o a los sitios públicos, y cuanto menos se piense, ame, teorice, cante, pinte, represente, etc., más conseguiremos ahorrar y mayor será nuestro tesoro que ni la polilla ni el moho corromperán: nuestro capital. Cuanto menos seamos, menos expresemos nuestra vida, más tendremos, más alienada será nuestra vida y más será el ahorro de nuestro ser alienado”

Salut i llambordes.

i.

La resposta d'un altre oient ocasional també:

Boníssima la frase.

Jo fa temps que penso en els Molt Rics, els homes pròspers que estalvien i inverteixen, com uns tius absurds sense autoconsciència. Quin sentit té tenir diners que només fan diners, diners que no podràs fer sevir mai (només per fer més diners que no podràs fer servir mai). No ho entenc, això. Posem: 500 milions d'euros, amb uns interessos del 5%, que son 25 milions l'any. Que en fots amb això. Per gastar només els interessos hauries d'estar tot el dia comprant i pagant i encara no tindries temps... I no podries utilitzar totes les coses que compres...

Es a dir: que treure'ls hi a la força és una cosa que hauria d'estar fora de discussió a qualsevol societat. Igual que no té sentit que un tiu tingui a casa seva 4 habitacions plenes de pomes que no podrà menjar. És absurd. És, com diu el García-Calvo, Administración de Muerte.

C.

MAXIMUM CLATELLOT
UN PROGRAMA A ON EL QUE NO SE
SENT ÉS EL MÉS INTERESSANT.

Aqui va el programa!!! Tots a la vaga o a robar!!!

5 comentaris:

 1. Jo tinc la solució al que planteja el C: aquesta gent vol aquests diners precisament per no haver-los d'utilitzar mai. Vist així, viuen al regne de la gratuïtat. Això sí: molt pocs d'ells, i a costa de que la resta vivim al món de la mercaderia i el salari. La prova està en que com més ric ets més et conviden a totes les coses a tot arreu, i com més de luxe més t'hi conviden: ets ric per no haver d'utilitzar la teva riquesa.

  ResponElimina
  Respostes
  1. jo penso que la pasta dels capitalistes no és com la pasta que guanyem els treballadors o els petits i mitjans burgesos. Els capitalistes “a l’engròs” en realitat passen de comprar collonades: això ho fan els seus lacais i conserges. Ells compren gent, compren mitjans de producció... i compren països sencers. I d’això es tracta: de ser els amos dels estats, comprant-los a punta de fer-los endeutar. Com nosaltres si tinguéssim hipoteques, que ja hauríem de retornar al “kalimotx” per no poder pagar Estrelles. El negoci de la propietat privada apunta als estats “democràtics”. Sota l’aparença d’estats de dret, democràtics (i alguns il·lusos afegeixen “social”) el que estem veient de forma clara i evident és que els representants votats pel poble (massa amorfa de folladores i bevedors) ja compten tan poc com l’opinió d’un gos a la Santa Missa. Sempre ha estat així, però ara és més que manifest. I els “mamporreros” dels governs adrecen les polles del capital als nostres culs palpitants. O si no, què han fet ara amb la reforma laboral a la pàtria d’Isabel i Ferran? I el que ens queda.   Els diners van ser un invent collonut de l’antiguitat, una forma d’estimular intercanvis i relacions (sobretot per aconseguir sexe sense seduir), però en convertir-se aquest mitjà (els diners) en una finalitat en sí mateix, i universalitzar-se el seu us, es pot donar el cas que un sol tio controli tota la riquesa del món i ens faci ballar al seu so, tant si vols com si no. I això ja no és collonut, sinó absurd. I així ens va. Però, d’altra banda, aquests abusos del capital poden acabar per ensorrar un sistema que havia aconseguit una superproducció al·lucinant, i podia arribar a acabar amb la gana al món. I més aviat el que farà és fer-nos passar gana als que ja anavem tips i trempats com un boli bic.   Petons.   PD: dispensa la digressió, altrament dita brasa de capvespre, però ja saps, estem en temps de calçots i anirem a la vaga amb pitet, per entomar millor les òsties.

   Elimina
 2. Un cariñoso saludo desde Madrid. Para una entrevista o cualquier cosa no dudéis en poneros en contacto con nosotros.

  Aluche Casuals

  http://aluche-casuals.blogspot.com.es/2012/03/aluche-casuals-en-las-ondas.html

  ResponElimina
 3. Esborreu els comentaris dels feixistes aquests, joder... És el pal de sempre: anticomunistes pro-treballadors, espanyols apolítics, etc, etc... Ja fa temps que els feixistes s'han currat aquesta nova imatge que no és tan nova: s'en diu falangisme. Ja sabeu quin peu calcen. Ja no està de moda ser directament skin nazi i ara porten aquest rotllet de perfil baix. Si us plau. Ni puto cas. No perdeu el temps en debats , intercanvis de correus i altres formes d'expressió que suposin que teniu alguna mena de mamífer intel·ligent al davant.

  ResponElimina