diumenge, 12 de juny del 2011

MAXIMUM CLATELLOT - EL CANT DEL CISME DEL NERVIOSISME


MAXIMUM CLATELLOT - PRIMAVERES DE L'AMOR
Aquí teniu el link de descàrrega del “pugrama”
http://www.megaupload.com/?d=6NYBCYC8

En aquest nou episodi de les prosopopeies orals amb varius a les gònades ens passen un seguit d'experiències pintoresques.

A saber :
1- Entrevistem a Hanna Arendt que ens matitzi això del ciutadanisme i no ho fa.
2- Pilar Rahola ens constata que serà la regidora de cultura i magrebofòbia de l'ajuntament de Badalona amb Albiol.
3- Ens fiquem dins els calçotets castellers de Carod Rovira disfrassats d'anxanetes.
4- Confonem Alan Vega amb Nacho el Vago.
5- Una mica s'ens en pixa tot.
6- Presumim d'haver llegit llibres que no hem llegit. En aquest cas "Un hombre muerto en Deptford" d'Anthony Burguess. Hi ha espies homosexuals, budells plens de sang per fer d'efectes especials a obres de teatre (Al segle 16 hi havia més sang i fetge als escenaris i a les butaques que en una cursi-opera dels idiotes de La Fura dels Baus), un mamporrero reial que rep el nom de George Orwell i un assassinat final d'enclavament cerebral a través de l´òrbita ocular. I això que només n'hem llegit la faixeta i la solapa interior del darrera!
7- Fem conjetures sobre el notori desmillorament de les coses. Gurruchaga en particular.
8- A trets generals ja està.
9- No tenim massa res de què alegrar-nos, sincerament. Això també queda palés en el programa.
També pots sentir més declamacions d\'altres temps a:
http://www.maximumclatellot.blogspot.com

Esto es un email promocional cultural de Carnus Records, si lo has recibido es porque estás relacionado con la música o/y nos conoces personalmente. Si este email te ha causado alguna molestia, te pido disculpas. Si no deseas seguir recibiendo más emails, por favor contesta este email con el asunto DAME DE BAJA. Según lo establecido en la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electronico (LSSICE), este correo no puede considerarse spam mientras contenga una forma de darse de baja. Entiendo que si no envías ningún email siguiendo las instrucciones indicadas, estás de acuerdo con seguir recibiendo información. Gracias

Si heu llegit tota l'entrada fins al final s'us curarà el xacra aquest que a la nit us obliga a pendre farlopa i masturbar-vos més que l'Artur Mas quan estudiava ESADE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada