dissabte, 10 d’octubre del 2009

PISTA DE BALL FETA DE VORERA





10 ANYS BALLANT LLUNY DE L’APARADOR

Ara fa 10 anys, com a iniciativa contrària a la indústria musical i les ganes de fer calés que envolten el MMVV, uns nois de la plana de Vic van començar el Sugar Fest. Es tracta d’un festival alegal i guerriller que té lloc anualment el cap de setmana del MMVV rere la xemeneia del sucre, a terra, gratuït i sense cap de les merdes que envolten els espectacles musicals. Aquest any, per celebrar que ja en porten 10, els nois del Sucre han editat aquest CD amb més de trenta grups que han tocat en alguna edició del Sucre, amb cançons inèdites de grups de la talla de Nueva Vulcano, Songstore, Scavenge o Surfing Sirles i d’altres simplement boníssimes de Budellam, The Rippers, Based on a Lie, Stole, Afganistan Yeye’s, FP, Perro Patxingo o Furguson. El CD va acompanyat d’un fanzine politicollacrimós, i tot plegat ho podeu demanar, per 2 misèrrims eurots, enviant un mail a: panurgomas@yahoo.es. I per fotre una ullada a la pàgina del Sugar Il·legal Fest, mireu aquí: www.myspace.com/sugarillegalfest.


ESPAIS ACTIVATS DE BROTS PSICÒTICS PROGRAMATS.

Als quí els hi agrada el futbol tenen un bon lloc per desenvolupar-se i fotre’s palles al camp nou, als qui els hi agrada la gastronomia poden anar a un restaurant xinès i fotre’s sols un menú pensat per 12, als qui els hi agrada comprar articles de merda per assemblar-se als seus consemblants poden anar a ikea , al decathlon , a un tot a 100 o a la caixa de Manresa.

A mi , que no m’ha agradat mai massa ni el futbol, ni la gastronomia, ni ser absolutament igual a tots els qui m’envolten sempre m’ha agradat anar al Sucre.

Al sucre la meitat de coses de merda que hi ha en un espectacle musical no hi són. No hi ha coreografies programades, no hi ha mànagers, no hi ha camerinos, no hi ha tècnics de so, no hi ha escenari,no hi ha valles vigilades per goriles cocainats, amb proutes feines hi ha organitzadors o organització. En Xuri, en Ramó i els demés porten una taja als 10 minuts de començar que són capaços de derivar i co-responsabilitzar qualsevol problema , però no són capaços de resoldre’l. I això , amigues meves, és triplement gran perquè el secret del “sugar ilegal festival amorra-te’m a la bragueta que ja trigues” és que mai hi ha cap problema. He vist els grups més importants i rellevants del panorama musical tocar al sugar sota la gran xemeneia i no els hi ha caigut ni un tros de pell de la caputxa del penis per tocar en condicions que qualsevol merdes del show bisnis consideraria ja no nefastes si no suïcides.

El sugar il•legal Fest és la prova de foc per si una persona té enteresa o és un zombi d’un cagarro de regidor municipal. Porteu-hi a les vostres mares, amics i veïns i gaudiran com llondrus. Si no ho fan, mateu-los a l’acte.

Dr. Maraques Mariques. Malparit de la Patagònia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada