diumenge, 30 de setembre del 2012

FOT-LI AL PLAY, PITXINPHLAY!




Molta gent suposa que això de la independència és una falòrnia de moda que han inventat quatre ioguis adoradors del fenòmen OVNI de Montserrat. Molta gent es pensa que l’estat va retirar les màquines de les catarates de duros perquè els xinos no les dominaven tant com les escurabutxaques. Molta gent creu que la idea de la màquina de la catarata de duros la va robar en Thyssen a un gallec que va morir a Auswitch. Molta gent sent horror de pensar en l’horror i que l’horror se li materialitzi. Se li materialitzi a casa, en forma de catàleg de la ferrateria o en forma d’un amic a qui ja no suporta. A molta gent li passen coses i pensa coses que ni ell ni el mòn es mereix.

MAXIMUM CLATELLOT. LA VEU DE LA RANCÚNIA COMPUNGIDA. LA VEU DEL SOSTRE DELS SENSE SOSTRE. LA VEU DEL SOSTRE DE’N SALVADOR SOSTRE. LA VEU D’UN NOU GUST, QUE JA NO ÉS EL VOSTRE.
Des de l’any 1999 en antena. Amics de l’esplai: escolteu-lo apretant el play!

Som aquesta finestra tancada al món:







9 comentaris:

  1. un li fa un favor a un cantautor i li acaben dient que diem 'péro' enlloc de 'però' (MENTIDA).

    i CCCCCCrit NO és un grup de noies

    ResponElimina
  2. Això!! Tothom sap que Crit és un grup de tigres.

    ResponElimina
  3. LA VEU DEL SOSTRE DE’N SALVADOR SOSTRE

    Boooooooona!!!

    ResponElimina
  4. Sento els comentaris desafortunats i m'en disculpo.
    M'agrada molt el cantautor i m'agrada molt crccccrit, sigui un grup de tigres, de tiges o de gots de plàstic. M'agraden les dues coses perquè les dues coses em fan riure. Si s'ha entés una altra cosa ho sento.

    ResponElimina
  5. Un que passava per aquí1 d’octubre del 2012, a les 14:53

    En serio us heu de disculpar per això? Ara sí que em sembla que sou UNS MERDES!

    ResponElimina
  6. Que grans crit!!! Duran i lleida temazo!

    ResponElimina
  7. Disculpar-se és tan plaent pel cos com ofendre.
    Uns merdes no ho som ara, ja ho erem abans de que tu nasquessis, pringat.

    ResponElimina
  8. Ningú s'ha ofés! Ja sabem que Crit tenim accent de BAAARNA (tot i que jo sóc més de poble que vosaltres, HA! ^^).

    ResponElimina
  9. Hola! Vaig conèixer a l'Aitor Nieve gràcies a vosaltres i em va agradar força, tot i que te un punt empalalgòs trobo que te els seus collons el nano. No tenia ni puta ideia qui eren les noies que se sentien al fons dels talls gravats en viu, però tambè em van resultar curioses, només em vaig adonar del seu "pijerisme" al sentir el vostre comentari al programa. Jo que ja soc pureta, de barna i conec el vostre programa des dels inicis de Radio Pica, (ara us he trobat per la xarxa i de tant en tant m'en escolto algun baixat mentre vaig pel bus cap al curru) també soc xava i us puc dir que l'autentic xava de barna (que no es gens nou d'avui dia) no te res a veure amb lo que xerraven aquelles noies. Aquelles noies parlen com ho fa la majoria de joves d'institut de qualsevol lloc avui dia, nosaltres els mes puretes ho notém, doncs poc te a veure amb lo que parlavem en els nostres temps per aquells vells tuguris del carrer Escudillers per exemple.
    Però si, un cert punt pijo tenen.
    Si voleu sentir mes parlars en aquest estil us recomano visioneu qualsevol capitol de la serie "Arròs covat".

    Salut i força al canut
    Jordi Herbert

    ResponElimina