diumenge, 4 de setembre de 2011

12è SUGAR FESTIVAL ARRAN DE VORERA


Aqui teniu el cartell de XIIe sugar fest.


Divendres 16:

MATES MATES(rock estrident, vic), APART (punkrock, baix montseny), PUDOR CRONICA (aka The Rippers, l'arboc), F.P. (punk nostrat), LA CELULA DURMIENTE (punkrock de festa major, sant celoni) COMITE DE SALUT PUBLICA (punkmedieval)Dissabte 17:

DIOS ODIOSO (mitics del Trash 90's, La Roca), TROPICAL ICE LAND (screaming and crying, vic/torello), EL PUNTO DEVIL (HC/punk malvat, BCN), EXTENSITY (herois del HC osonenc), ILLINOISE (grungepunk, vidreres), banda local de HC/punk amb el nom per confirmar.

Tots els grups venen gratis. Els unics diners que remena el sugar fest son els que posem de les nostres butxaques per pagar el generador i la gasolina. Al sugar fest tots els grups tenen la mateixa importancia, aqui no hi ha estrelles ni grups de moda, el que hi ha es un posicionament clar i contundent contra el MMVV i la industria musical. Pero tambe contra l'undergroundisme de cap de setmana, el punk entes com a estetica i la rebeldia reduida a gamberrisme pueril.DO IT YOURSELF o BARBARIE, aquest es l'unic posicionament politic a tenir en compte.ens veiem al sucre!!!!!(reenvieu aquest mail a qui li pugui interessar)


Penjeu el cartell a llocs guai.
Per exemple: A la polla de l'alcalde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada